Lineaire centimeters bagage meten: snelle en eenvoudige handleiding

Het meten van de lineaire bagage-inch is een veelvoorkomend probleem bij internationale vluchten. U moet dus bagage inchecken voor een vlucht of proberen ervoor te zorgen dat uw bagage voldoet aan de maatbeperkingen voor verschillende transportmethoden. Bovendien zijn lineaire inches een gecombineerde maat voor de lengte, breedte en hoogte van uw bagage. Hoe meet je lineaire centimeters bagage? In deze handleiding leert u het belang van het meten van liner-inch bagage en tips en trucs voor het meten van liner-inch bagage.

Het belang van het meten van liner-inch bagage

Het meten van de lineaire bagage-inches is essentieel om ervoor te zorgen dat uw bagage voldoet aan de maatbeperkingen die zijn opgelegd door luchtvaartmaatschappijen, transportbedrijven en bagagebeleid. Als u de lineaire centimeters van uw bagage goed kent, kunt u het gedoe van onverwachte kosten, vertragingen of complicaties tijdens uw reizen vermijden. Het helpt u efficiënter de juiste koffer of verpakking te kiezen, waardoor u verzekerd bent van een vlottere en kostenlozere reis. Bovendien zal het kennen van de afmetingenbeperkingen u helpen de orde en efficiëntie bij het omgaan met bagage te behouden. Zowel reizigers als transportpersoneel zullen hiervan profiteren.

Hoe meet je lineaire centimeters bagage?

Zoals je moet weten, hebben verschillende luchtvaartmaatschappijen en transportaanbieders specifieke maatbeperkingen. Het is dus essentieel om uw bagage nauwkeurig te meten om extra kosten of problemen tijdens uw reis te voorkomen.

Hier is een stapsgewijze handleiding voor het meten van de lineaire inches van uw bagage:

Gereedschappen die je nodig hebt:

Het is een eenvoudige manier om liner inches in uw bagage te meten. Je kunt het meten met twee gereedschappen. De ene is een meetlint of een liniaal met inches; de andere is uw bagage.

**Stap 1: Bereid uw bagage voor:

Zorg ervoor dat uw bagage leeg is of alleen spullen bevat die tijdens uw reis worden ingepakt; het zal u helpen de lege zak zelf nauwkeurig te meten.

**Stap 2: Leg de bagage plat:

Plaats uw bagage op een vlakke ondergrond en als uw bagage wielen heeft, zorg er dan voor dat deze de ondergrond raken.

**Stap 3: Lengte Meeteenheidment:

 • Zoek de langste zijde van uw bagage, die zich doorgaans uitstrekt van de bovenkant tot de onderkant van de tas.
 • U moet uw meetlint of liniaal gebruiken om in inches van het ene uiteinde van deze kant naar het andere te meten. U moet er ook voor zorgen dat de meting in een rechte lijn wordt uitgevoerd en dat eventuele uitstekende handvatten worden meegenomen, maar neem de wielen niet mee als deze zich buiten het frame van de tas bevinden.

**Stap 4: Meet de breedte:

 • Identificeer de breedste kant van uw bagage, meestal de kant die loodrecht op de lengte loopt.
 • Meet vanaf de ene rand tot de tegenoverliggende zijrand, opnieuw in inches. Voeg eventuele handvatten of uitsteeksels toe, maar niet de wielen als deze buiten het frame uitsteken.

**Stap 5: Meet de hoogte:

 • Zoek de zijkant van uw bagage die de hoogte ervan weergeeft, en dit is meestal de kant die loodrecht staat op zowel de lengte als de breedte en zich uitstrekt van de onderkant naar de bovenkant.
 • Meet vanaf de onderkant tot de bovenkant van deze kant in inches.

**Stap 6: Bereken de lineaire inches:

Tel de afmetingen van de lengte, breedte en hoogte bij elkaar op. Deze som is het aantal lineaire centimeters van uw bagage.

 • Formule voor lineaire inches: Lineaire inches = lengte + breedte + hoogte
 • Als uw bagage bijvoorbeeld 24 inch lang, 16 inch breed en 10 inch hoog is, zijn de lineaire inches:
 • Lineaire inch = 24 inch (lengte) + 16 inch (breedte) + 10 inch (hoogte) = 50 lineaire inch

Nu we er zeker van zijn dat u de lineaire centimeters van uw bagage heeft berekend, kunt u deze vergelijken met de maatbeperkingen voor bagage van de luchtvaartmaatschappij of vervoerder die u wilt gebruiken. Als uw bagage de limiet overschrijdt, overweeg dan om lichter in te pakken of meerdere tassen te kiezen om extra kosten of complicaties tijdens uw reis te voorkomen.

Wat te doen met bagage vóór het inchecken?

Wat te doen met bagage vóór het inchecken

Het is essentieel dat u ervoor zorgt dat uw bagage correct is voorbereid voordat u uw bagage op een internationale luchthaven incheckt.

 • Zorg ervoor dat u uw spullen veilig inpakt en alle ritsen sluit bevestigingsmiddelen.
 • Verwijder verboden voorwerpen en controleer nogmaals op vloeistoffen, binnen de grenzen van de regelgeving van luchtvaartmaatschappijen.
 • Bevestig identificatie van de bagagelabels met uw contactgegevens binnen en buiten de tas.
 • Weeg uw bagage om er zeker van te zijn dat deze aan de gewichtsbeperkingen voldoet. Als het een ingecheckte tas is, overweeg dan om een ​​bagageslot te gebruiken om deze vast te zetten.
 • Zorg er ten slotte voor dat alle benodigde reisdocumenten, zoals uw instapkaart en identificatie, gemakkelijk toegankelijk zijn voor het inchecken op de luchthaven of transportterminal.

Conclusie

Kortom, voor het meten van lineaire inches van bagage: u beschikt over het proces en de essentiële tips voor het meten van lineaire inches van uw bagage, wat zeer nuttig en waardevol is voor uw internationale reizen met luchtvaartmaatschappijen.

Recente berichten die je misschien leuk vindt:

Reiskoffer.be
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart